SKY järjestää koulutusta

Suomen Kustannusyhdistyksessä toimii koulutustyöryhmä, joka järjestää vuosittain 4-8 koulutustilaisuutta. Tilaisuuksien aiheet valitaan kentältä nousevien käytännön tarpeiden perusteella. Koulutukset ovat yhdistyksen jäsenpalvelua ja siksi hyvin edullisia (Kurssien hintaan lisätään alv. 24 %).

Jokaisesta kurssista tiedotetaan erikseen SKY:n tiedottein, näiltä sivuilta löytyvällä koulutuskalenterilla ja Kustannustoimittajien yhdistyksen tiedotteissa. Lopullinen ohjelma ja ilmoittautumislomakkeet ilmestyvät hyvissä ajoin ennen kursseja.

Kustannusalan koulutustyöryhmä on Suomen Kustannusyhdistyksen ja Kustannustoimittajien yhdistyksen vuonna 1975 perustama yhteistyöelin. Työryhmän tarkoituksena on kehittää ja edistää kustannusalan henkilöstön ammatillista osaamista.

Yleistä koulutuksesta

Hyvän ammattitaidon mittariksi ei riitä työn tekninen suorittaminen. Erittäin tärkeää on nähdä oman työnsä kokonaisuus ja ymmärtää, kuinka omat toimenpiteet vaikuttavat koko yrityksen hyvään tulokseen.
Koulutus on yksi tapa hakea laaja-alaisempaa ajattelua sekä kustannusalan muutoksen ja yleisten ongelmien ymmärtämistä. Koulutus on panostamista henkilöstön ammatillisiin tietoihin ja taitoihin.

Koulutus on yksilölle ja yritykselle investointi, ei vain kuluerä.