Suomen Kustannusyhdistys ja Suomen Kirjasäätiö

etsivät vanhempainvapaan ajaksi sijaista

viestintäpäällikön ja pääsihteerin tehtäviin

Tehtävänäsi on huolehtia molempien organisaatioiden viestinnästä, käytännön asioiden hoidosta sekä tilaisuuksien ja tapahtumien organisoinnista. Toivommekin, että hallitset viestinnän perinteiset keinot sekä sosiaalisen median kanavat. Työssä menestyminen edellyttää myös kykyä hallinnoida ja huolehtia itsenäisesti Kirjasäätiön operatiivisesta toiminnasta.

Toivomme, että kirja- ja oppimateriaalialan menestys on sinulle sydämenasia. Olet sosiaalinen ja auttavainen. Sinulla on kokemusta median kanssa toimimisesta ja esiinnyt luontevasti, myös suorissa tv-lähetyksissä. Säilytät luottamukselliset tiedot paineenkin alla ja suoriudut tehtävistäsi kiireenkin keskellä.

Lisäksi toivomme, että suomen kielen taitosi on erinomainen ja hallitset englannin ja ymmärrät ruotsia. Muu kielitaito on eduksi. Tietotekninen osaamisesi on ajan tasalla ja suoriudut esimiestyöstä.

Tarjoamme näköalapaikan Helsingin Etelärannassa kirja- ja oppimateriaalien maailmaan, hyvähenkisen ja asiantuntevan työyhteisön sekä erinomaiset mahdollisuudet oppia ja kehittyä.

Kokopäiväisen sijaisuuden arvioitu kesto on 1.3.2020–28.2.2021.

Hakemukset toimitetaan palkkatoivomuksineen 22.1.2020 mennessä osoitteeseen dG9pbWlzdG9Aa3VzdGFudGFqYXQuZmku

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Kustannusyhdistyksen viestintäpäällikkö, Suomen Kirjasäätiön pääsihteeri Elina Lahdenkauppi, p. 040 722 3988 (ti 14.1. klo 14.00–16.00, to 16.1. klo 10.00–11.00 ja ma 20.1. klo 13.00–14.00)

Suomen Kustannusyhdistys on suomalaisten kirja- ja oppimateriaalikustantajien yhteistyö- ja edunvalvontajärjestö. Yhdistyksen tehtävänä on kehittää kustannusalan toimintaedellytyksiä, edistää kirjallisuutta ja lukemisharrastusta sekä vaalia sananvapautta. https://kustantajat.fi/

Suomen Kirjasäätiön tarkoituksena on edistää ja tukea kirjallisuutta ja lukemista Suomessa. Se tunnetaan parhaiten Finlandia-palkinnoistaan. https://kirjasaatio.fi/