Esiintymistaidon koulutus

9.10.2023 12:30 - 16:30

Miten puhua vakuuttavasti ja mielenkiintoisesti omana itsenään?

Miten rakentaa taitava kirjailijahaastattelu ja saada myös haastateltava onnistumaan?

Miten hallita esiintymisjännitystä vaikkapa kirjamessulavalla?

 

Kustannusalan työntekijöille räätälöidyssä koulutuksessa hankitaan työvälineitä selkeään ja mielenkiintoiseen puheenvuoroon, esimerkiksi kirja-esittelyyn, sekä siihen, miten suunnitellaan ja toteutetaan taitava haastattelu. Lisäksi käsitellään esiintymisjännitystä: mistä jännitys johtuu ja miten sitä voi työstää?

Koulutus koostuu tietoiskuista, keskustelusta ja pienistä harjoituksista. Koulutuksesta jää myös runsas tietopaketti osallistujien käyttöön.

Kaiken lähtökohtana on, että esiintyminen on taito. Taitoja voi ja kannattaa kehittää. Vaikuttavinta on puhua omana itsenään ja saada sisällöt ja viestintäkumppanit loistamaan.

 

Kouluttajana toimii puhe- ja vuorovaikutustaidon kouluttaja Kaisa Osola. Kaisa valmentaa esimerkiksi Ylen ja Helsingin Sanomien journalisteja ja on ollut Helsingin Kirjamessujen KirjaKallio-lavan toinen vastaava opettaja vuosina 2013–2019.

 

Missä: Keskustakirjasto Oodi, 2. kerros, Kuutio-työtila

Milloin: maanantaina 9.10. kello 12.30–16.30

Kurssin hinta on 90 euroa (+ alv 24 %). Hintaan sisältyy iltapäiväkahvi ja pieni suolapala. Jos perut ilmoittautumisesi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, joudut maksamaan kurssin hinnan.

 

Kurssille mahtuu enintään 25 osallistujaa. Ilmoittautuminen sulkeutuu kurssin täyttyessä tai viimeistään 29.9.

 

Lisätiedot SKY:n koulutustyöryhmän jäseniltä:
Lotta Dufva lotta.dufva@wsoy.fi
Martin Welander martin.welander@sets.fi