Kustannustoimittajan peruskurssi

13.9. - 14.9.2024

SKY:n koulutustyöryhmän järjestämä Kustannustoimittajan peruskurssi pidetään Tuusulan Gustavelundissa 13.–14.9.2024.

Suositulla peruskurssilla aloittelevat kustannustoimittajat pääsevät vahvistamaan ammattitaitoaan kokeneiden kollegoiden johdolla. Kahden päivän mittainen kurssi on myös oiva tilaisuus verkostoitua yli kustantamorajojen.

Kurssiperjantaina kuullaan alustuksia kustannusalan ja kirjamarkkinoiden tilanteesta ja tulevaisuudennäkymistä, tekijänoikeuksista, kirjagraafikon työstä, kokeneen kustannustoimittajan työssään saamista oivalluksista ja vuorovaikutuksesta kirjailijan kanssa. Alustajina Sakari Laiho (SKY), Ville Verronen (Sanasto), Emmi Kyytsönen (Karppi Design), Lotta Sonninen (Gummerus) ja Petra Maisonen (Tammi).

Lauantaina kaikille yhteisen projektinhallinnan luennon vetää Mai Tallgren, minkä jälkeen syvennymme työpajatyöskentelyyn. Kotimaisen kaunokirjallisuuden työpajan vetää Salla Pulli (Otava), käännetyn kaunokirjallisuuden työpajan Alice Martin (WSOY), tietokirjallisuuden työpajan Johanna Laitinen (Gummerus) ja oppimateriaalien työpajan Heta Saxell (Otava). Työpaja valitaan kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssi alkaa perjantaina 13.9. klo 9 yhteiskuljetuksella Helsingin keskustasta, ja kaupunkiin palataan lauantaina 14.9. noin klo 17.

Aiempina vuosina halukkaita osallistujia on ollut enemmän kuin kurssipaikkoja, joten toimi nopeasti, jos haluat mukaan! Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 16.8.2024.

Hinta

Kurssin hinta on 495 euroa (sis. alv) jaetussa kahden hengen huoneessa, yhden hengen huoneita (570 euroa, sis. alv) saatavilla rajoitettu määrä.

Hinta sisältää majoituksen, ateriat sekä yhteiskuljetuksen Helsingin keskustasta Gustavelundiin ja takaisin.

Kurssin hinta ilman majoitusta on 395 euroa (sis. alv). Se sisältää yhteiskuljetuksen perjantaina Helsingin keskustasta Gustavelundiin ja takaisin lauantaina, mutta matkat perjantai-iltana ja lauantaiaamuna pitää järjestää omatoimisesti. Myös kokonaan itsenäinen liikkuminen on mahdollista.

Pyydämme ilmoittamaan mahdolliset peruutukset viimeistään perjantaina 30.8.2024. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen, kurssimaksu peritään kokonaisuudessaan.

Lisätietoja

Paula Hynynen
paula.hynynen@docendo.fi, 050 307 6776

Helena Kulmala
helena.kulmala@sets.fi, 045 637 6130

Anna Mattila
anna.mattila@kustannusmakela.fi, 050 472 6288